מגזין יופי | 91

:PDRN שהגיע DNA- ה לעולם היופי

צילומי אילוסטרציה

הפך בשנים האחרונות PDRN : מסלון הדגים אל הקליניקות ולמדפי הקוסמטיקה DNA" לאחד הרכיבים המדוברים בעולם הרפואה האסתטית. מאחורי הכינוי מטוהרים, שנחקרו בעיקר בהקשר DNA סלמון" מסתתרת משפחה של מקטעי של ריפוי רקמות והתחדשות. מה באמת ידוע עליהם - ומה עדיין דורש הוכחות?

מטוהר שמכיל מקטעים של DNA סלמון", אלא חומר חומצות גרעין. סלמון", שהפך בשנים האחרונות DNA" מכאן נולד הכינוי לחלק בלתי נפרד מהשיח סביב טיפולי עור, במיוחד .K-Beauty- בשוק הקוריאני ובתחום ה לבין פולינוקלאוטידים, או PDRN חשוב גם להבחין בין . מדובר בחומרים קרובים מבחינה כימית, אך לא PN ארוכים DNA מורכב ממקטעי PN , זהים. באופן כללי יותר, ולכן אין מקום להשתמש בשני המונחים כאילו מדובר באותו חומר בדיוק. פוגש את העור? PDRN מה קורה כשה- אינו חומר PDRN . כאן נמצא החלק המעניין באמת

אהובה אציל קוסמטיקאית מקצועית

,Polydeoxyribonucleotide הוא קיצור של PDRN ובעברית פולידאוקסיריבונוקלאוטיד. מדובר בתערובת באורך ובמשקל מולקולרי שונים. DNA של מקטעי החומר נחקר במשך שנים בעיקר בתחום ריפוי הפצעים והתחדשות הרקמות, ובהמשך נכנס גם לעולם הדרמטולוגיה והרפואה האסתטית. שמופק DNA הוא PDRN המקור המזוהה ביותר עם מתאי זרע של דגי סלמון או פורל סלמון, ובהמשך עובר תהליכי טיהור וסטריליזציה. התוצר הסופי אינו "זרע

0 14

www.yofi.info

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online